Coral Infantil Pontsicana

La música és, sobretot, allò que canta en nosaltres. (Anòmim).

Des de fa molts anys l’objectiu de la coral de Ponts és fer gaudir als seus cantaires de la música i el cant. A partir d’aquests, flueixen un seguit  de sentiments i emocions que ens fan fruir cada moment. És per això, que la coral va voler arrencar aquest nou projecte, ara farà quatre anys, amb tots aquells nens i nenes de la vila de Ponts.

Aquesta és una activitat adreçada als infants d’entre 3 i 12 anys i està dirigida per l’Àfrica Reig Gregori. És una extraescolar que s’acostuma a fer els divendres al migdia a l’escola de Ponts. Durant aquella hora, volem que els nens i nenes cantin, escoltin, ballin i, sobretot, que gaudeixin de l’activitat juntament amb la música. El nostre objectiu és fer-los partícips de la nostra coral i que participin, amb la coral gran, en les activitats més destacades de l’any, com han sigut fins ara, els Pastorets de la Coral i el concert de fi de curs a Sant Pere de Ponts.

Des que vàrem iniciar aquesta activitat el nombre de cantaires petits ha anat augmentant cada any, fet que des de la coral estem molt contents. És una extraescolar on es canta cançons tradicionals catalanes, com el Ball de Sant Ferriol, el Monstre de Banyoles, la Parada de xurros..., nadales i estils més actuals catalans com M’agrada del grup Macedònia, Sense tu de Teràpia de Xoc, etc. També ballem danses com En Joan Petit, l’Eram Sam Sam o ballem estils ben diferents com el Waka Waka de la Shakira o el Gangnam Style  de PSY.

Aquest any l’activitat es tornarà a reiniciar al principi de curs amb nous temes i noves feines que s’adaptaran a la Coral Pontsicana.

Des d’aquí, volem donar les gràcies a tots aquells nens i nenes i les seves famílies que fan possible que la nostra Coral Pontsicana  sigui cada dia més diversa i més gran.

Informació de contacte

També ens pots trobar a facebook i youtube:

youtube_video-icon_small.gif

Formulari de contacte

Tots els camps són necessaris

Localització

Per si vols saber on som

Ponts, Lleida, Catalunya

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos